Afbeelding
Best savings account 2020 - Category Loyal Saver - Award by TopCompare

Santander Consumer Bank valt in de prijzen

Santander Consumer Bank
23/09/2021
1 minuten

De beste spaarrekening voor trouwe spaarders? Die heeft Santander Consumer Bank in huis. Dat blijkt uit een grote test van TopCompare, een platform van financiële experten dat jaarlijks het volledige Belgische aanbod bankproducten vergelijkt. 

TopCompare wil de Belgische consument helpen om het beste financiële product te kiezen. Op hun online platform worden leningen, kredietkaarten, spaar- en termijnrekeningen op een objectieve en transparante manier vergeleken. Elk jaar wordt per categorie een award uitgereikt aan de bank met het beste aanbod.

Santander Consumer Bank, de beste oplossing voor trouwe spaarders

Dit jaar gaat de TopCompare Saving Account Award in de categorie ‘Loyal Saver’ naar Santander Consumer Bank. ‘Loyal Savers’ zijn trouwe spaarders die hun spaargeld minimaal 12 maanden bij dezelfde bank laten staan. 

Maar Santander Consumer Bank scoort niet alleen goed in de categorie van de trouwe spaarders. Ook voor consumenten die maandelijks sparen of die willen sparen voor hun kinderen of kleinkinderen blijkt het aanbod van de bank heel interessant. 

Benieuwd naar ons aanbod? Ontdek alles over onze spaarrekeningen.