Spaarrekening

Ontdek de Vision Max spaarrekening

Extra rendement vanaf 125.000 Euro

Beschikt u over een spaarsaldo tussen 125.000 en 200.000 euro? Kies dan voor Vision Max. Dankzij een variabele basisrente die zich aanpast aan het spaarbedrag, ontvangt u een nog aantrekkelijker rendement dan op onze andere spaarrekeningen.

vision max headermobile vision max header
Wat moet u nog weten over Vision Max?

Onbegrensd, gratis en fiscaal voordelig

Vision Max is een gratis online spaarrekening met onbepaalde looptijd, waarbij u zelf kiest hoelang en hoeveel u spaart. Aangezien Vision Max een gereglementeerde spaarrekening is, betaalt u voor het inkomstenjaar 2023 geen belasting op de interest als die minder dan 980 euro (1960 euro als u getrouwd of samenwonend bent) bedraagt. Op de interest boven dit bedrag betaalt u een roerende voorheffing van 15%.

Hoe zit het met de spaarrentes?

Spaarrentes worden berekend op jaarbasis. De basisrente wordt verdiend vanaf de dag dat het geld op de rekening wordt gestort tot de dag dat het wordt opgenomen. De getrouwheidspremie wordt enkel verdiend op bedragen die gedurende minstens 12 maanden na de storting ononderbroken op de spaarrekening zijn blijven staan.

Op onze website vindt u steeds de correcte rentevoeten. Verandert er iets? Dan ontvangt u tijdig een mailtje met meer info. Meer info over onze spaarrentes vindt u op onze website.

Zijn er ook risico’s?

Santander Consumer Bank is een merk van het Belgisch bijkantoor van Santander Consumer Finance (Spaans recht).
Faillissementsrisico:
Uw spaargeld is tot 100.000 euro per spaarder beschermd door de Spaanse depositogarantie. Spaargeld boven een bedrag van 100.000 euro is niet beschermd. In geval van (dreigend) faillissement kan spaargeld boven 100.000 euro mogelijk geheel of gedeeltelijk verloren gaan of worden omgezet in aandelen (bail-in). Meer informatie over het depositogarantiestelsel
Risico van inflatie:
Hou rekening met het inflatierisico. De aanhoudende stijging van de prijzen kan ervoor zorgen dat het gestorte geld aan waarde verliest.

Vragen in verband met Vision Max

Een vraag in verband met onze rekeningen? Bekijk eerst even onze veelgestelde vragen of contacteer onze klantendienst.

Lukt het niet een oplossing uit te werken samen met onze klantendienst? Mail dan naar klachten@santanderconsumerbank.be of ombudsman@ombudsfin.be.

Onze spaarrekeningen vallen onder het Belgisch recht.

Essentiële informatie voor spaarders

Bij elke spaarrekening hoort een document met essentiële informatie voor spaarders, gelieve dit door te lezen voor u een spaarrekening opent.

Vision Max

Extra rendement vanaf 125.000 euro

Tussen 0 en 124.999,99 euro spaargeld

Basisrente: 0,05%

Getrouwheidspremie: 1,85%


Tussen 125.000 en 200.000 euro spaargeld

Basisrente: 1,00%

Getrouwheidspremie: 1,85%


Boven de 200.000,01 euro spaargeld

Basisrente: 0,05%

Getrouwheidspremie: 1,85%

Ontdek alles over Vision Max

Waarom Vision Max?

Vision Max is een gereglementeerde spaarrekening die u een mooi extraatje biedt als het bedrag op uw spaarrekening tussen 125.000 en 200.000 euro bedraagt.

Op een Vision Max spaarrekening blijft de getrouwheidspremie steeds gelijk. Het is de basisrente die zich aanpast aan uw spaarbedrag. De looptijd speelt geen rol: de basisrente wordt vanaf de eerste dag op het volledige bedrag toegekend.

De basisrente wordt verdiend vanaf de dag dat het geld op de rekening wordt gestort tot de dag dat het wordt opgenomen. De getrouwheidspremie wordt enkel verdiend op bedragen die gedurende minstens 12 maanden na de storting ononderbroken op de spaarrekening zijn blijven staan.

Bereken uw rente

Kiest u best voor Vision Max, of zijn er andere spaarproducten die interessanter zijn? Met behulp van de spaarsimulator berekent u in een paar klikken uw opbrengst.

Opgelet, de getrouwheidspremie wordt slechts verworven wanneer het bedrag voor de hele periode onafgebroken op de rekening blijft staan.

Interessante rentes

De spaarproducten van Santander Consumer Bank bieden klanten een fair rendement. Bereken zelf op basis van uw spaarbedrag en de gekozen spaarperiode wat uw opbrengst kan zijn. De weergegeven resultaten zijn gebaseerd op de aanname dat het door de klant gekozen bedrag gedurende de geselecteerde periode zonder onderbrekingen op de rekening blijft staan.

itsme icon

itsme®

Stap 1

Download de itsme®-app op uw smartphone en maak deze klaar voor gebruik.

Stap 2

Houd de gegevens van uw zichtrekening klaar die u wil gebruiken als referentierekening.

Open Vision Max spaarrekening

Hoe opent u een Vision Max rekening?

Een Vision Max rekening openen kan snel en eenvoudig via onze website. Om een spaarrekening bij Santander Consumer Bank te openen hebt u een referentierekening nodig. Dit is een zichtrekening op uw naam bij een andere Belgische bank.

Een spaarrekening openen in 1-2-3

De snelste manier om een Vision Max rekening te openen is via itsme®. Daarnaast kan u ook een spaarrekening openen via uw e-ID en een kaartlezer of met een formulier dat u online invult, afdrukt en nadien per post opstuurt. In dit geval betalen wij de portkosten van uw zending. Aan u de keuze!

Meer info over het openen van een spaarrekening >
Vision Max spaarrekening
Mag het wat meer zijn voor u? Met Vision Max kiest u voor een nog aantrekkelijkere spaaropbrengst in functie van uw spaarbedrag.