Vision Plus Vision Plus

Ontdek de Vision Plus spaarrekening

Sparen op langere termijn

Beschikt u over spaargeld dat u niet meteen nodig heeft? Dan is onze Vision Plus spaarrekening een aanrader. Die spaarrekening biedt u een aantrekkelijke getrouwheidspremie voor spaargeld dat u minimum 12 maanden onaangeroerd laat staan.

Vision Plus Vision Plus

Wat moet u weten over Vision Plus?

Onbegrensd, gratis en fiscaal voordelig

Vision Plus is een gratis online spaarrekening met onbeperkte looptijd, waarbij u zelf kiest hoelang en hoeveel u spaart. Aangezien Vision Plus een gereglementeerde spaarrekening is, betaalt u voor het inkomstenjaar 2023 geen belasting op de interest als die minder dan 980 euro (1960 euro als u getrouwd of wettelijk samenwonend bent) bedraagt. Op de interest boven dit bedrag betaalt u een roerende voorheffing van 15%.

Hoe zit het met de spaarrentes?

Spaarrentes worden berekend op jaarbasis. De basisrente wordt verdiend vanaf de dag dat het geld op de rekening wordt gestort tot de dag dat het wordt opgenomen. De getrouwheidspremie wordt enkel verdiend op bedragen die gedurende minstens 12 maanden na de storting ononderbroken op de spaarrekening zijn blijven staan.

Op onze website vindt u steeds de correcte rentevoeten. Verandert er iets? Dan ontvangt u tijdig een mailtje met meer info. Meer info over onze spaarrentes vindt u op onze website.

Zijn er ook risico's?

Santander Consumer Bank is een merk van het Belgisch bijkantoor van Santander Consumer Finance (Spaans recht).
Faillissementsrisico:
Uw spaargeld is tot 100.000 euro per spaarder beschermd door de Spaanse depositogarantie. Spaargeld boven een bedrag van 100.000 euro is niet beschermd. In geval van (dreigend) faillissement kan spaargeld boven 100.000 euro mogelijk geheel of gedeeltelijk verloren gaan of worden omgezet in aandelen (bail-in). Meer informatie over het depositogarantiestelsel.
Risico van inflatie:
Hou rekening met het inflatierisico. De aanhoudende stijging van de prijzen kan ervoor zorgen dat het gestorte geld aan waarde verliest.

Vragen in verband met Vision Plus?

Een vraag in verband met onze rekeningen? Bekijk eerst even onze veelgestelde vragen of contacteer onze klantendienst.

Lukt het niet een oplossing uit te werken samen met onze klantendienst? Mail dan naar klachten@santanderconsumerbank.be of ombudsman@ombudsfin.be.

Onze spaarrekeningen vallen onder het Belgisch recht.

Essentiële informatie voor spaarders

Bij elke spaarrekening hoort een document met essentiële informatie voor spaarders, gelieve dit door te lezen voor u een spaarrekening opent.

Waarom kiezen voor Vision Plus?

Vision Plus is een online gereglementeerde spaarrekening met onbepaalde looptijd die u een aantrekkelijke opbrengst biedt op bedragen die 12 maanden onaangeroerd op de spaarrekening blijven staan.

Wat Vision Plus onderscheidt van onze andere spaarrekeningen, is de hoge getrouwheidspremie. Daardoor is Vision Plus een interessante oplossing voor spaargeld dat u niet op korte termijn nodig heeft. Verkiest u een spaarrekening met een hogere basisrente? Neem dan een kijkje naar onze andere spaarrekeningen.

* De basisrente wordt verdiend vanaf de dag dat het geld op de rekening wordt gestort tot de dag dat het wordt opgenomen. De getrouwheidspremie wordt enkel verdiend op bedragen die gedurende minstens 12 maanden na de storting ononderbroken op de spaarrekening zijn blijven staan.

Vision Plus
Sparen op de langere termijn
Basisrente * 1,05%
Getrouwheidspremie * 1,80%
Ideale spaarhorizon > 12 maanden
Kosten Geen
Beperkingen Geen

Bereken uw rente

Kiest u best voor Vision Plus, of zijn er andere spaarproducten die interessanter zijn? Met behulp van de spaarsimulator berekent u in een paar klikken uw opbrengst.

Opgelet, de getrouwheidspremie wordt slechts verworven wanneer het bedrag voor de hele periode onafgebroken op de rekening blijft staan.

Interessante rentes

De spaarproducten van Santander Consumer Bank bieden klanten een fair rendement. Bereken zelf op basis van uw spaarbedrag en de gekozen spaarperiode wat uw opbrengst kan zijn. De weergegeven resultaten zijn gebaseerd op de aanname dat het door de klant gekozen bedrag gedurende de geselecteerde periode zonder onderbrekingen op de rekening blijft staan.

Hoe opent u een Vision Plus spaarrekening?

Een Vision Plus rekening openen kan snel en eenvoudig via onze website. Om een spaarrekening bij Santander Consumer Bank te openen hebt u een referentierekening nodig. Dit is een zichtrekening op uw naam bij een andere Belgische bank.

Een spaarrekening openen in 1-2-3

De snelste manier om een Vision Plus rekening te openen is via itsme®. Daarnaast kan u ook een spaarrekening openen via uw e-ID en een kaartlezer of met een formulier dat u online invult, afdrukt en nadien per post opstuurt. In dit geval betalen wij de portkosten van uw zending. Aan u de keuze!

Meer info over het openen van een spaarrekening >

 

itsme®
itsme®

Stap 1

Download de itsme®-app op uw smartphone en maak deze klaar voor gebruik.

Stap 2

Houd de gegevens van uw zichtrekening klaar die u wil gebruiken als referentierekening.

Aantrekkelijk sparen

Aantrekkelijk sparen

Testaankoop heeft de Vision Plus rekening verkozen tot ‘Beste van de test’ in de categorie spaarrekeningen*.

*in het artikel gepubliceerd op 11.03.23, ten opzichte van 8 verschillende spaarrekeningen.