Over ons

Santander Consumer Bank is een Belgisch bijkantoor van Santander Consumer Finance (Spaans recht), die deel uitmaakt van de internationale groep Banco Santander, één van de grootste financiële groepen ter wereld. 

Santander in België

Santander Consumer Finance biedt de volgende diensten aan in België: 

De tevredenheid van onze klanten is essentieel voor Santander Consumer Bank. In ons tevredenheidsonderzoek van november 2022 gaven onze klanten ons een score van 8,3/10 voor onze producten en diensten. Deze mooie score motiveert ons om elke dag te werken aan het verbeteren van onze diensten.

Lees hier de resultaten van het onderzoek. 

Grupo Banco Santander

De geschiedenis van de groep begint 1857, in het noorden van Spanje. Sinds haar oprichting heeft Banco Santander onafgebroken gewerkt aan de verdere ontwikkeling van haar expertise in financiële diensten. 

Lees hier meer over de geschiedenis van Banco Santander

Banco Santander is vandaag aanwezig in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Met 144 miljoen klanten en 220.000 werknemers is Banco Santander de grootste bank in de eurozone door marktkapitalisatie en een van de grootste banken ter wereld. 

Ontdek de geografische spreiding van de groep

Een verantwoordelijke, duurzame en maatschappelijk geëngageerde bank

Vanuit haar betrokkenheid met persoonlijke groei en een groenere economie wil Banco Santander een verantwoordelijke, duurzame en maatschappelijke betrokken bankier zijn. 

Ontdek hoe Banco Santander ernaar streeft een verantwoordelijke bank te zijn

Een veilige online omgeving

Banco Santander werkt onophoudelijk aan een veilige online bankomgeving voor mensen en bedrijven. De bank helpt haar klanten zich te beschermen tegen elke vorm van cybercriminaliteit.

Ontdek wat u en Banco Santander samen kunnen doen om online bankieren veilig te houden.

Officiële partner van het Formule 1-team Scuderia Ferrari

Banco Santander is sinds december 2021 een premium partner van Scuderia Ferrari. Het logo van de bank zal prominent aanwezig zijn op de auto's racepakken en petten van het Formule 1-team. Daarnaast engageert Santander zich om Scuderia Ferrari te ondersteunen in haar inspanning om CO2-neutraal te worden tegen 2030. 

Lees het volledige persbericht over deze samenwerking 

Missie

De ontwikkeling stimuleren van mensen en bedrijven

Afbeelding
balloon

Visie

Een verantwoordelijke bank voor duurzame relaties

Afbeelding
i77

Waarden

Eenvoud, eerlijkheid en service op maat

Afbeelding
online_shopping

Getuigenissen

Afbeelding
lady

Ik ben erg tevreden over de klantenservice. Zeer hoffelijk en vriendelijk, ze hebben me van begin tot eind geholpen bij het openen van mijn spaarrekening. Ik vind het nu zo gemakkelijk!

Katrien

HR medewerker

Afbeelding
couple

Wij kenden reeds het serieuze en solide merkimago van Santander. Onze beslissing was dan ook snel gemaakt om onze rekeningen te openen bij Santander Consumer bank.

Sean en Louize

Leerkrachten

Afbeelding
man

Eenvoudig, snel en perfect beveiligd. Wat u kunt verwachten van online bankieren. Ik beheer mijn rekeningen precies zoals ik wil, wanneer ik wil. Het is perfect voor mij.

Michiel

Zelfstandige

Hulp nodig? Neem contact op!

BEL ONS

Van maandag tot vrijdag 8h30 - 19h30

02/588 96 26

NEEM CONTACT OP

STUUR ONS EEN E-MAIL

Neem contact met ons op via dit formulier of rechtstreeks per e-mail op info@santanderconsumerbank.be