Afbeelding
Bank Award 2021 spaargids.be - Beste spaarbank

Spaargids kroont Santander Consumer Bank tot Beste Spaarbank

Santander Consumer Bank
03/01/2022
1 minuten

Spaargids, een initiatief van mediagroep DPG Media, vergelijkt dag in, dag uit alle financiële producten op de Belgische bankenmarkt. Voor spaarbanken worden zo bijvoorbeeld de basisrentes, getrouwheidspremies en modaliteiten door deze onafhankelijke website geanalyseerd. 

Bekroning beste bank

Op het einde van elk jaar organiseert Spaargids, in samenwerking met Ivox, een grote klantenbevraging en bekroont op basis van de resultaten per categorie één bank als beste bank van dat jaar. In de categorie spaarbanken komt dit jaar Santander Consumer Bank als winnaar uit de bus. Alle resultaten uit de bevraging vindt u op de website van Spaargids. 

In een reactie op de resultaten noemt Brecht Coene van Spaargids Santander Consumer Bank “één van de laatste uitdagers op de spaarmarkt”. Hij verwijst hierbij expliciet naar het rendement van de spaarrekeningen, dat quasi zes keer hoger ligt dan dat van andere banken. 

Mooie rentevoeten, zonder beperkingen

We zijn onze klanten heel erg dankbaar voor deze erkenning en het vertrouwen. Elke dag streven we ernaar om mensen te helpen groeien, en bieden daarom spaaroplossingen met een mooie rentevoet aan. Onze rekeningen zijn gratis, makkelijk te openen en helemaal transparant. Ook in de toekomst blijven we investeren in producten die onze klanten helpen om hun dromen te verwezenlijken.