Afbeelding
Santander, uw partner om te sparen

Santander Consumer Bank, uw partner voor sparen op lange termijn

Santander Consumer Bank
12/03/2020
2 minuten

Op zoek naar een spaaroplossing met een mooi rendement? Bij Santander Consumer Bank bent u als spaarder aan het juiste adres.

Santander Consumer Bank is een Belgische bank en deel van de internationale groep Banco Santander, één van de grootste financiële groepen ter wereld. Grupo Banco Santander bestaat sinds 1857. We streven ernaar om mensen en bedrijven op een eerlijke en duurzame manier te laten groeien.

Sparen op lange termijn met fiscaal voordeel

Bij Santander Consumer Bank hebben we ideale oplossingen in huis voor wie op lange termijn wil sparen. Onze online spaarrekeningen zijn een veilig antwoord voor wie een spaarpotje wil aanleggen. Bovendien bieden we bij Santander Consumer Bank gereglementeerde spaarrekeningen aan, waardoor u een fiscaal voordeel krijgt op een deel van uw interesten.

Volledig online sparen

Santander Consumer Bank is een online spaarbank. Daar plukt u als spaarder de voordelen van:

  • De werkingskosten van online spaarbanken liggen lager dan die van banken met een kantorennet. Dat verschil vloeit bij onze bank rechtstreeks naar uw spaarrekening terug.
  • Een online spaarrekening van Santander Consumer Bank opent u in enkele klikken, waar u ook bent. Geen tijdsverlies en geen verplaatsingen nodig!
  • U beheert uw online spaarrekening zelf en hoeft dus geen extra kosten voor personeel te betalen.

Santander Consumer Bank is een online spaarbank. Daar plukt u als spaarder de voordelen van.

Een rekening bij Santander Consumer Bank? In 1-2-3 een competitief rendement.

Kiest u voor sparen op lange termijn bij Santander Consumer Bank ? Open snel een online spaarrekening met een mooi rendement.