Alles wat u moet weten over de Vision spaarrekening

U wilt op elk moment flexibel aan uw geld kunnen én tegelijk onbeperkt sparen? Dan is Vision de ideale oplossing. Santander Consumer Bank biedt u om te beginnen een aantrekkelijke rentevoet. Vanaf de eerste euro en ongeacht hoe lang uw geld op de rekening blijft staan. Zeer interessant dus voor wie geen concrete plannen heeft met zijn spaargeld, of het net regelmatig aanspreekt. Gelieve de essentiële spaardersinformatie van de Vision spaarrekening te lezen voordat u uw Vision spaarrekening opent.

Benieuwd hoeveel uw spaaropbrengst bedraagt als u met een Vision spaarrekening spaart? Bereken uw spaaropbrengst a.d.h.v. onze handige spaarvergelijker.

De Vision spaarrekening, dat zijn heel wat voordelen

  • Uw geld heel flexibel beheerbaar, op elk moment.
  • Eindeloos sparen, zoveel en zolang u wilt.
  • Geen belastingen op uw interesten tot €980.
  • GRATIS 100% online spaarrekening.
  • Aan een basisrente van 1,00% en een getrouwheidspremie van 0,25%.

Waarom kiezen voor spaarrekening Vision?

Aantrekkelijke basisrente

U geniet van een hoge basisrente vanaf de eerste dag en een getrouwheidspremie voor bedragen die langer dan 12 maanden op uw spaarrekening blijven staan.

Geen minimale of maximale spaarinleg

Uw rentetarief hangt niet af van het bedrag op uw rekening. Wat u ook doet met uw spaarrekening: u beschikt altijd over een aantrekkelijk tarief en u kan sparen zoveel u wilt.

Onbeperkte looptijd

De Vision spaarrekening is een gereglementeerde spaarrekening met onbeperkte looptijd. U kan dus eender wanneer over uw spaargeld beschikken. U beslist helemaal zelf wanneer en hoelang u wilt sparen.

Opgelet: een geldopname kan een invloed hebben uw spaaropbrengst. Dankzij de afhalingssimulator, die in de klantenzone te vinden is, kan u bepalen wanneer het beste moment is voor een afhaling zonder uw spaaropbrengst in gevaar te brengen. Wenst u meer informatie over wat er met uw spaarrendement gebeurt bij een geldafhaling? Lees meer over de impact van een geldafhaling op uw spaaropbrengst in onze veelgestelde vragen.

Volledig gratis

Open en beheer uw spaarrekening bij Santander Consumer Bank zonder kosten: alles is volledig gratis.

Fiscaal voordelig

U betaalt geen roerende voorheffing op de interesten, zolang die minder dan 980 euro per spaarder bedragen. Gehuwd of wettelijk samenwonend? Dan bedraagt de vrijstelling tot 1.960 euro per koppel. Op de intresten boven dit bedrag is er een roerende voorheffing van 15% verschuldigd.  Het vrijgestelde bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd.

Bijkomende informatie over de Vision spaarrekening

Belgisch recht

Het Belgisch recht is van toepassing op de spaarrekeningen van Santander Consumer Bank.

Rentes op jaarbasis

De rentes van onze spaarrekeningen zijn uitgedrukt op jaarbasis. Wijzigingen aan de rentes van onze spaarrekeningen zijn mogelijk, maar worden u tijdig via e-mail meegedeeld. De huidige rentetarieven zijn steeds te vinden op onze website. Wenst u meer toelichting over basisrente en getrouwheidspremie? Dan kan u hier terecht.

Risico

Santander Consumer Bank is een Belgisch bijkantoor van Santander Consumer Finance (Spaans recht). Uw spaargeld is tot 100.000 euro per spaarder beschermd door de Spaanse depositogarantie. Spaargeld boven een bedrag van 100.000 euro is niet volledig beschermd. In geval van (dreigend) faillissement kan spaargeld boven 100.000 euro mogelijk geheel of gedeeltelijk verloren gaan of worden omgezet in aandelen (bail-in). Meer informatie over het depositogarantiestelsel vindt u hier

Tweerichtingscommunicatie

Uw feedback en tevredenheid is belangrijk voor ons. Bij vragen kan u terecht op onze 'meest gestelde vragen'-pagina. Eventuele klachten kunnen worden gericht aan klachten@santanderconsumerbank.be. Vind hier alle informatie terug. 

Essentiële spaardersinformatie

Gelieve de essentiële spaardersinformatie van de Vision spaarrekening te lezen voordat u een spaarrekening opent.

Afbeelding
Title
Beschrijving

Vision


Wilt u op een flexibele manier vrij beschikken over uw spaargeld? Kies voor Vision, een spaaroplossing met een horizon van minder dan 12 maanden.

Afbeelding
study_illustration