Vision Max:
alle info op een rijtje

Op zoek naar de meest rendabele spaarrekening voor een bedrag tussen 125.000 en 200.000 euro bij Santander Consumer Bank? Vision Max biedt u het meest voordelige rendement van de spaarrekeningen in ons gamma.

Op een Vision Max-spaarrekening geniet u steeds van dezelfde getrouwheidspremie, maar de basisrente past zich aan uw spaarsaldo aan. U geniet vanaf de eerste dag na uw overschrijving van de voordelige basisrente, ongeacht de duur dat u het geld op uw rekening laat staan.

Vision MAX header

De Vision Max spaarrekening
in het kort

•        Aantrekkelijke opbrengst vanaf de eerste dag
•        Variabele basisrente, vooral interessant voor een spaarsaldo tussen 125.000 en 200.00 euro
•        Geen belastingen op uw interesten (tot 980 euro per spaarder)
•        Geen verborgen kosten

De voordelen van de Vision
Max spaarrekening

Vision Max is een nieuwe spaarformule binnen het aanbod van Santander Consumer Bank. De combinatie van een aantrekkelijke getrouwheidspremie en een variabele basisrente zorgen voor een mooi rendement. We zetten de andere voordelen graag voor u op een rijtje.
 

Zeker rendement

De basisrente op een Vision Max spaarrekening past zich aan uw spaarbedrag aan. Vooral voor spaarders met een saldo tussen 125.000 en 200.000 euro biedt deze spaaroplossing voordelen.

Meteen meer opbrengst

Vision Max biedt u een mooie getrouwheidspremie in combinatie met een variabele basisrente. Spaart u tussen 125.000 en 200.000 euro, dan geniet u vanaf de eerste dag van de hoogste rente binnen het volledige spaargamma van Santander Consumer Bank.

Veilig sparen, zonder kosten

Open en beheer uw spaarrekening bij Santander Consumer Bank zonder kosten. Alles is volledig gratis.

Fiscaal voordelig

U betaalt geen roerende voorheffing op de interesten, zolang die minder dan 980 euro per spaarder bedragen. Gehuwd of wettelijk samenwonend? Dan bedraagt de vrijstelling tot 1.960 euro per koppel. Op de intresten boven het vrijgestelde bedrag betaalt u een roerende voorheffing van 15%. Het vrijgestelde bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd. Zoekt u meer informatie over de roerende voorheffing bij sparen? Lees er meer over in ons blogartikel: De roerende voorheffing: wat betekent dit voor spaarders?

Onbeperkte looptijd

De Vision Max spaarrekening is een online gereglementeerde spaarrekening met onbeperkte looptijd. U kan dus eender wanneer over uw spaargeld beschikken. U beslist helemaal zelf wanneer en hoelang u wilt sparen. 

Opgelet: een geldopname kan een invloed hebben op uw spaaropbrengst. Dankzij de afhalingssimulator, die in de klantenzone te vinden is, kan u bepalen wanneer het beste moment is voor een afhaling zonder uw spaaropbrengst in gevaar te brengen. Wenst u meer informatie over wat er met uw spaarrendement gebeurt bij een geldafhaling? Lees meer over de impact van een geldafhaling op uw spaaropbrengst in onze veelgestelde vragen

Bijkomende informatie over de
Vision Max spaarrekening

Belgisch recht

Het Belgisch recht is van toepassing op de spaarrekeningen van Santander Consumer Bank.

Rentes op jaarbasis

De rentes van onze spaarrekeningen zijn uitgedrukt op jaarbasis. Wijzigingen aan de rentes van onze spaarrekeningen zijn mogelijk, maar worden u tijdig via e-mail meegedeeld. De huidige rentetarieven zijn steeds te vinden op onze website. Wenst u meer toelichting over basisrente en getrouwheidspremie? Dan kan u hier terecht.

Risico

Santander Consumer Bank is een Belgisch bijkantoor van Santander Consumer Finance (Spaans recht). Uw spaargeld is tot 100.000 euro per spaarder beschermd door de Spaanse depositogarantie. Spaargeld boven een bedrag van 100.000 euro is niet beschermd. In geval van (dreigend) faillissement kan spaargeld boven 100.000 euro mogelijk geheel of gedeeltelijk verloren gaan of worden omgezet in aandelen (bail-in). Meer informatie over het depositogarantiestelsel vindt u hier

Tweerichtingscommunicatie

Uw feedback en tevredenheid is belangrijk voor ons. Bij vragen kan u terecht op onze ‘meest gestelde vragen’-pagina. Eventuele klachten kunnen worden gericht aan klachten@santanderconsumerbank.be. Vind hier alle informatie terug. 

Essentiële spaardersinformatie

Gelieve de essentiële spaardersinformatie van de Vision Max-spaarrekening te lezen voordat u een spaarrekening opent.

 

De spaarrekening Vision Max

Bedraagt uw spaarsaldo tussen de 125.000 en 200.00 euro? Geniet van de voordelen van Vision Max!
Vision Max combineert een hoge getrouwheidspremie met een variabele basisrente.