Spaar slimmer voor een thuis

Droomt u van uw eigen plek? Met een doordacht spaarplan, een
spaarrekening op uw maat en doorzettingsvermogen ligt het
benodigde spaarpotje voor uw huis binnen handbereik!

.

Een eigen huis begint bij eigen spaargeld

Bij de aankoop van een woning komen er heel wat kosten kijken. Naast de aankoopprijs, moet u ook rekening houden met de kosten voor de notaris, de registratie, de verhuis, eventuele verbouwingen ...

Bovendien kunt u bij de bank maar 80% van het aankoopbedrag lenen. Op voorhand een spaarpotje voor uw nieuwe thuis aanleggen, is dus steeds een goede zet! Santander Consumer Bank is hiervoor de ideale partner. 

Teaser

Vroeg of laat is het tijd
voor onze eigen stek

Beu om elke maand huur te betalen? Of wordt uw appartement toch wel wat klein nu u aan gezinsuitbreiding denkt? Gezinnen die aan een eigen stek denken, doen er goed aan om al op voorhand een spaarbuffer aan te leggen.

Door een reserve van 3 tot 6 keer uw maandelijks loon op een spaarrekening van Santander Consumer Bank te zetten, hebt u steeds een snelle en flexibele oplossing bij onvoorziene kosten.

Vroeg of laat wil ik op
eigen benen staan

U woont voorlopig nog thuis of deelt een huis met vrienden, maar droomt wel al van een eigen woning? Ook al is een woning kopen financieel nog niet haalbaar, dan nog is sparen interessant. Door op regelmatige basis een vast bedrag, hoe klein ook, opzij te zetten, spaart u na verloop van tijd een mooie som bij elkaar. 

Bij Santander Consumer Bank kunt u gratis een online spaarrekening openen waarop u een getrouwheidspremie krijgt die hoger ligt dan de minimumrente. Bovendien is er geen minimale inleg en spaar u dus maandelijks het bedrag dat bij u past.

Teaser

Teaser

Vroeg of laat kiezen we voor
een plek onder de zon

Verlangt u naar rustige vakanties in uw tweede huis? Een eigen plekje onder de zon klinkt als muziek in de oren? Voor wie op korte of lange termijn een tweede verblijf wil aankopen, is een spaarrekening een goede optie. 

Kiest u ervoor om te sparen op een gereglementeerde spaarrekening bij Santander Consumer Bank, dan betaalt u geen roerende voorheffing op de interesten als die minder dan 980 euro per persoon bedragen.