Spaar slimmer voor een thuis

Droomt u van uw eigen plek? Met een doordacht spaarplan, een
spaarrekening op uw maat en doorzettingsvermogen ligt het
benodigde spaarpotje voor uw huis binnen handbereik!

.

Een eigen huis begint bij eigen spaargeld

Bij de aankoop van een woning komen er heel wat kosten kijken. Naast de aankoopprijs, moet u ook rekening houden met de kosten voor de notaris, de registratie, de verhuis, eventuele verbouwingen ...

Bovendien kunt u bij de bank maar 80% van het aankoopbedrag lenen. Op voorhand een spaarpotje voor uw nieuwe thuis aanleggen, is dus steeds een goede zet! Santander Consumer Bank is hiervoor de ideale partner. 

Teaser

Vroeg of laat is het tijd
voor onze eigen stek

Beu om elke maand huur te betalen? Of wordt uw appartement toch wel wat klein nu u aan gezinsuitbreiding denkt? Gezinnen die aan een eigen stek denken, doen er goed aan om al op voorhand een spaarbuffer aan te leggen.

Door een reserve van 3 tot 6 keer uw maandelijks loon op een spaarrekening van Santander Consumer Bank te zetten, hebt u steeds een snelle en flexibele oplossing bij onvoorziene kosten.

Vroeg of laat wil ik op
eigen benen staan

U woont voorlopig nog thuis of deelt een huis met vrienden, maar droomt wel al van een eigen woning? Ook al is een woning kopen financieel nog niet haalbaar, dan nog is sparen interessant. Door op regelmatige basis een vast bedrag, hoe klein ook, opzij te zetten, spaart u na verloop van tijd een mooie som bij elkaar. 

Bij Santander Consumer Bank kunt u gratis een online spaarrekening openen waarop u een getrouwheidspremie krijgt die hoger ligt dan de minimumrente. Bovendien is er geen minimale inleg en spaar u dus maandelijks het bedrag dat bij u past.

Teaser

Teaser

Vroeg of laat kiezen we voor
een plek onder de zon

Verlangt u naar rustige vakanties in uw tweede huis? Een eigen plekje onder de zon klinkt als muziek in de oren? Voor wie op korte of lange termijn een tweede verblijf wil aankopen, is een spaarrekening een goede optie. 

Kiest u ervoor om te sparen op een gereglementeerde spaarrekening bij Santander Consumer Bank, dan betaalt u geen roerende voorheffing op de interesten als die minder dan 980 euro per persoon bedragen.

Start met sparen voor een thuis

Een woning kopen is een grote stap. Start nu met sparen en begin niet onvoorbereid aan het
nieuwe avontuur. Met Santander Consumer Bank kiest u voor een veilige spaarpartner, bij wie
u kunt rekenen op flexibiliteit en een mooie rente.

 

Bijkomende informatie over de spaarrekeningen van Santander Consumer Bank

Fiscaal voordelig: de spaarrekeningen van Santander Consumer Bank zijn gereglementeerde online spaarrekeningen met onbeperkte looptijd, waarbij u geen roerende voorheffing hoeft te betalen tot 980 euro ontvangen interesten. Voor gehuwden en samenwonenden bedraagt de vrijstelling 1.960 euro. Op het deel interesten boven het vrijgestelde bedrag betaalt u een roerende voorheffing van 15%.

Belgisch recht: het Belgisch recht is van toepassing op de spaarrekeningen van Santander Consumer Bank.

Kosteloos: alle spaarrekeningen van Santander Consumer Bank zijn volledig gratis. U betaalt geen kosten om een spaarrekening te openen of om documenten op te vragen.

Rentes op jaarbasis: de rentes van onze spaarrekeningen zijn uitgedrukt op jaarbasis. Wijzigingen aan de rentes van onze spaarrekeningen zijn mogelijk, maar worden u tijdig via e-mail meegedeeld. De huidige rentetarieven zijn steeds te vinden op onze website. Wenst u meer toelichting over basisrente en getrouwheidspremie? Dan kan u hier terecht.

Tweerichtingscommunicatie: uw feedback en tevredenheid zijn belangrijk voor ons. Bij vragen kan u terecht op onze 'meest gestelde vragen'-pagina. Eventuele klachten kunnen worden gericht aan klachten@santanderconsumerbank.be. Vind hier alle informatie terug. 

Essentiële spaardersinformatie: gelieve de essentiële spaardersinformatie van de VisionVision PlusVision Max spaarrekening te lezen voordat u een spaarrekening opent.

Risco's:

  • Insolventierisico: Santander Consumer Bank is een Belgisch bijkantoor van Santander Consumer Finance (Spaans recht). Uw spaargeld is tot 100.000 euro per spaarder beschermd door de Spaanse depositogarantie. Spaargeld boven een bedrag van 100.000 euro is niet beschermd. In geval van (dreigend) faillissement kan spaargeld boven 100.000 euro mogelijk geheel of gedeeltelijk verloren gaan of worden omgezet in aandelen (bail-in). Meer informatie over het depositogarantiestelsel vindt u hier
  • Inflatierisico: de aanhoudende stijging van de prijzen kan ervoor zorgen dat het gestorte geld waarde verliest.