Ontdek onze nieuwe kijk op sparen

Er zijn spaarrekeningen die u op korte termijn een mooie basisrente bieden. Er zijn ook spaarrekeningen waar u op lange termijn een interessante getrouwheidspremie krijgt. En nu is er ook een spaarrekening waarvan de rente zich aan het bedrag van uw spaargeld aanpast.

Santander Consumer Bank stelt u graag Vision Max voor, het nieuwste product in ons gamma van spaarmogelijkheden. Overschrijdt uw spaargeld op deze rekening de grens van 125.000 euro? Dan krijgt u vanaf de eerste dag een extra aantrekkelijke basisrente.

Kijk visual

Met Vision Max doet u meer voor uw spaargeld

Vision Max biedt spaarders steeds een mooie getrouwheidspremie. Maar beschikt u over een spaarbedrag van meer dan 125.000 euro? Dan passen wij de basisrente aan en zorgen zo voor een maximale opbrengst voor uw spaargeld. Wij lichten alle details over deze getrapte spaarrekening hieronder toe.

Waarom zou u kiezen voor Vision Max?

Vision Max is een nieuwe spaarformule binnen het aanbod van Santander Consumer Bank. De combinatie van een aantrekkelijke getrouwheidspremie en een variabele basisrente zorgen voor een mooi rendement. We zetten de andere voordelen graag voor u op een rijtje.

Cirkel1

Zeker rendement

U wil graag dat uw geld opbrengt, maar neemt liever niet te veel risico? Met Vision Max kiest u voor zekerheid én voor een aantrekkelijke opbrengst.

Cirkel2

Meteen meer opbrengst

Bedraagt uw spaarbedrag tussen 125.000 en 200.000 euro? Door de variabele basisrente ontvangt u vanaf de eerste dag het hoogste rendement.

Cirkel3

Veilig sparen, zonder kosten

Vision Max combineert een hoge opbrengst met de veiligheid van een gereglementeerde spaarrekening. Bovendien is Vision Max helemaal gratis.

Cirkel4

Fiscaal voordelig

Met een Vision Max-spaarrekening betaalt u geen roerende voorheffing op uw interesten als die minder dan 980 euro per spaarder per bank bedragen.

MAX BG

 

Meer rendement, maximaal comfort

Vision Max combineert een interessante getrouwheidspremie met een variabele basisrente voor een mooi rendement.

 

Bijkomende informatie over de spaarrekeningen van Santander Consumer Bank

Fiscaal voordelig: de spaarrekeningen van Santander Consumer Bank zijn gereglementeerde online spaarrekeningen met onbeperkte looptijd, waarbij u geen roerende voorheffing hoeft te betalen tot 980 euro ontvangen interesten. Voor gehuwden en samenwonenden bedraagt de vrijstelling 1.960 euro. Op het deel interesten boven het vrijgestelde bedrag betaalt u een roerende voorheffing van 15%.

Belgisch recht: het Belgisch recht is van toepassing op de spaarrekeningen van Santander Consumer Bank.

Kosteloos: alle spaarrekeningen van Santander Consumer Bank zijn volledig gratis. U betaalt geen kosten om een spaarrekening te openen of om documenten op te vragen.

Rentes op jaarbasis: de rentes van onze spaarrekeningen zijn uitgedrukt op jaarbasis. Wijzigingen aan de rentes van onze spaarrekeningen zijn mogelijk, maar worden u tijdig via e-mail meegedeeld. De huidige rentetarieven zijn steeds te vinden op onze website. Wenst u meer toelichting over basisrente en getrouwheidspremie? Dan kan u hier terecht.

Risico: Santander Consumer Bank is een Belgisch bijkantoor van Santander Consumer Finance (Spaans recht). Uw spaargeld is tot 100.000 euro per spaarder beschermd door de Spaanse depositogarantie. Spaargeld boven een bedrag van 100.000 euro is niet beschermd. In geval van (dreigend) faillissement kan spaargeld boven 100.000 euro mogelijk geheel of gedeeltelijk verloren gaan of worden omgezet in aandelen (bail-in). Meer informatie over het depositogarantiestelsel vindt u hier

Tweerichtingscommunicatie: uw feedback en tevredenheid zijn belangrijk voor ons. Bij vragen kan u terecht op onze 'meest gestelde vragen'-pagina. Eventuele klachten kunnen worden gericht aan klachten@santanderconsumerbank.be. Vind hier alle informatie terug. 

Essentiële spaardersinformatie: gelieve de essentiële spaardersinformatie van de Vision Max spaarrekening te lezen voordat u een spaarrekening opent.