Afbeelding
Bank awards

Santander Consumer Bank opnieuw Beste Spaarbank volgens Spaargids.be

Santander Consumer Bank
19/12/2022
2 minuten

Ieder jaar reikt Spaargids.be de Bank Awards uit. Santander Consumer Bank valt opnieuw in de prijzen in de categorie Beste Spaarbank. Spaargids.be verzamelt publiek beschikbare informatie over banken en verzekeraars. Dagelijks vergelijken zij kosteloos verschillende financiële producten. 

Prijs beste bank

Jaarlijks organiseert Spaargids.be de Bank Awards. Met deze prijzen willen ze banken belonen en aansporen om hun diensten te optimaliseren. Samen met het onderzoeksbureau iVOX bevroeg Spaargids.be Belgische klanten via een online enquête. Santander Consumer Bank sleept voor de vierde keer de award van Beste Spaarbank in de wacht.  

Alle resultaten van die enquête vindt u op de website van Spaargids.be.

Uw tevredenheid telt

De prijs van Beste Spaarbank is een duidelijk signaal dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening. Dat blijkt ook uit onze laatste klantenbevraging. U geeft ons een gemiddelde score van 8,3/10 voor de kwaliteit van onze diensten. Het doel van Santander Consumer Bank is om onze klanten te ondersteunen met spaaroplossingen op maat. Ook in de toekomst zullen we onszelf uitdagen om u even goed, en zelfs nog beter, van dienst te zijn

Benieuwd waarom onze klanten zo tevreden zijn? Ontdek de verschillende spaaropties van Santander Consumer Bank. 

Gerelateerde blogberichten