Alles wat u moet weten over de Vision Plus spaarrekening

Hebt u uw spaargeld niet nodig gedurende een periode van 12 maanden, maar u wilt het ook liever niet blokkeren in een investering op lange termijn?  Kies dan voor de Vision Plus spaarrekening. Deze Vision Plus spaarrekening biedt u een iets lagere basisrente, maar daartegenover staat een enorm aantrekkelijke getrouwheidspremie voor de bedragen die minstens 12 maanden op spaarrekening blijven staan. Gelieve de essentiële spaardersinformatie van de Vision Plus spaarrekening te lezen voordat u uw Vision Plus spaarrekening opent.

Benieuwd naar uw spaarrendement met de Vision Plus spaarrekening? Raadpleeg onze handige spaarvergelijker en ontdek uw spaarrendement.

De Vision Plus spaarrekening in het kort

  • Aantrekkelijke opbrengst na 12 maanden dankzij een gunstige getrouwheidspremie.
  • Eindeloos sparen, zoveel en zo lang u wenst.
  • Geen belastingen op uw interesten (tot 980 euro per spaarder).
  • Uw spaargeld is beschermd.
  • Een 100% GRATIS online spaarrekening.
  • Aan een basisrente van 0,50% en een getrouwheidspremie van 1,00%.

De voordelen van de Vision Plus spaarrekening

Aantrekkelijke getrouwheidspremie

Voor bedragen die langer dan 12 maanden op uw spaarrekening blijven staan geniet u naast de basisrente van een extra aantrekkelijke getrouwheidspremie.

Geen minimale of maximale spaarinleg

Uw rentetarief hangt niet af van het bedrag op uw rekening. Wat u ook doet met uw spaarrekening: u beschikt altijd over een aantrekkelijk tarief en u spaart zo veel u wilt.

Onbeperkte looptijd

De Vision Plus spaarrekening is een gereglementeerde spaarrekening met onbeperkte looptijd. U beschikt eender wanneer over uw spaargeld. U beslist dus volledig zelfstandig wanneer en hoe lang u wilt sparen. Het is wel zo dat de Vision Plus spaarrekening een optimaal rendement heeft bij spaargeld dat minstens 12 maanden onaangeroerd op de spaarrekening blijft staan.

Opgelet: een geldopname kan een invloed hebben op uw getrouwheidspremie en dus uw spaaropbrengst. Dankzij de afhalingssimulator, die in de klantenzone te vinden is, kan u bepalen wanneer het beste moment is voor een afhaling zonder uw spaaropbrengst in gevaar te brengen. Wenst u meer informatie over wat er met uw spaarrendement gebeurd bij een geldafhaling? Lees meer over de impact van een geldafhaling op uw spaaropbrengst in onze veelgestelde vragen.

Volledig gratis

Open en beheer uw spaarrekening bij Santander Consumer Bank zonder kosten. Alles is volledig gratis.

Fiscaal voordeel

U betaalt geen roerende voorheffing op de interesten, zolang die minder dan 980 euro per spaarder bedragen. Gehuwd of wettelijk samenwonend? Dan bedraagt de vrijstelling tot 1.960 euro per koppel. Op de intresten boven het vrijgestelde bedrag betaalt u een roerende voorheffing van 15%. Het vrijgestelde bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd.

Bijkomende informatie over de Vision Plus spaarrekening

Belgisch recht

het Belgisch recht is van toepassing op de spaarrekeningen van Santander Consumer Bank.

Risico

Santander Consumer Bank is een Belgisch bijkantoor van Santander Consumer Finance (Spaans recht). Uw spaargeld is tot 100.000 euro per spaarder beschermd door de Spaanse depositogarantie. Spaargeld boven een bedrag van 100.000 euro is niet volledig beschermd. In geval van (dreigend) faillissement kan spaargeld boven 100.000 euro mogelijk geheel of gedeeltelijk verloren gaan of worden omgezet in aandelen (bail-in). Meer informatie over het depositogarantiestelsel vindt u hier

Tweerichtingscommunicatie

Uw feedback en tevredenheid is belangrijk voor ons. Bij vragen kan u terecht op onze 'meest gestelde vragen'-pagina. Eventuele klachten kunnen worden gericht aan klachten@santanderconsumerbank.be. Vind hier alle informatie terug. 

Essentiële spaardersinformatie

Gelieve de essentiële spaardersinformatie van de Vision Plus spaarrekening te lezen voordat u een Vision Plus spaarrekening opent.

 

 

Afbeelding
study_illustration

 

 

Afbeelding
Title
Beschrijving

Vision Plus


De spaarrekening Vision Plus is perfect voor wie op een wat langere termijn wilt sparen. Kies voor Vision Plus en optimaliseer uw opbrengst.