Sparen voor kinderen en kleinkinderen

Heel wat mensen willen nu al sparen om hun kinderen of kleinkinderen later een duwtje in de rug te kunnen geven. Maar hoe pakt u dit best aan? Kiest u voor een jongerenrekening of zijn er andere spaaroplossingen die interessanter zijn?

Hieronder vindt u twee e-books, waarin u als ouder of grootouder alle informatie over sparen voor kinderen of kleinkinderen vindt.

E-book sparen voor uw kinderen

Spaar voor uw kinderen

Denkt u eraan om elke maand een bedrag opzij te zetten voor uw kinderen? Goed idee. U kunt nu al sparen voor een concreet doel, zoals studies of een verre reis, of gewoon om uw kinderen later een mooi cadeau te geven, wanneer ze op eigen benen staan.

Maar wat zijn de verschillende mogelijkheden voor ouders die voor hun kinderen sparen? En zijn er specifieke regels waar u rekening mee moet houden? Ontdek het in onze whitepaper!

Spaar voor uw kleinkinderen

Houdt u er ook van om uw kleinkinderen een extra duwtje in de rug te geven? Dan is het interessant om, net zoals vele andere grootouders, een apart spaarpotje voor uw kleinkinderen aan te leggen.

In onze whitepaper bekijken we welke mogelijkheden interessant zijn. We staan stil bij enkele veelgestelde vragen en leggen u ook uit waar u op moet letten, aangezien u als grootouder meestal niet de voogd van het kind bent. U leest alles in de whitepaper.

E-book sparen voor uw kleinkinderen